• +31-6-42094949
  • info@solmazacademy.com

Wie ben ik

Mijn naam is Imdat Solmaz, getrouwd en heb 2 voetballende zonen. 
Ik heb een volledige baan bij een internationaal bedrijf en daarnaast ben ik zoveel ik me kan veroorloven bezig met voetbal.

Mijn voetballoopbaan ben ik begonnen bij s.v. Broekhoven op 5 jarige leeftijd.
Nadat mijn vader me na driekwart jaar onder voetbal uithaalde ben ik een half jaar later door mijn gezeur via een talenten dag bij Willem 2 terecht gekomen. Heb door de jaren alle selectie elftallen doorlopen. En uiteindelijk kreeg ik een profcontract.

In die tijd maakte Willem2 een forse sportieve groei door en behaalde de club UEFA Cup voetbal en Champions League. Na mijn prof carrière bij Willem 2 heb ik ook bij volgende clubs gespeeld, waar ik veel plezier beleefd heb.

 

Willem 2Tilburg
WSCWaalwijk
TriborghTilburg
TAC/BWBTilburg
RKSV SchijndelSchijndel
Racing MechelenMechelen (Belgie)
KVK Beringen Beringen (Belgie)
Kozakken BoysWerkendam
DeskSprang-Capelle
BaronieBreda